Museum Rebild – efterårsferien – uge 42

Åbent daglig kl 12-16.

Aktiviteter: tirsdag 15/10 og onsdag 16/10 – kl 11-16.

Lillian og Karin igangsætter gamle håndværk og små finurlige ting.

For børn og voksne – du får resultatet med hjem. Materialer betales.

Cafeen tilbyder 15/10 – 17/10 - kaffe/The med 3 slags brød, 65 kr.

Se også udstillingen med Kr.Baks træskæringer.

Åbent Hus på Savværksmuseet på Vedsted Skovhus, lørdag 19/10 – kl 12-16.

 

Museet er åbent daglig kl 12-16. Der vil være aktiviteter i salen tirsdag og onsdag. To af museets frivillige Lillian Knudsen og Karin Christensen, kommer med papir, lim, nål og tråd, sådan at både børn og voksne kan prøve at lave forskellige små finurlige ting, eks. frække flagermus, sjove ugler, vilde vikinger, koglepiger, flyvske fugle m.m. Der bliver mulighed for at arbejde med gamle tekstilredskaber, såsom slyngstokke og knyttegaffel.

 

Prisen for materialer ligger mellem 10 og 30 kr.

 

Aktivitetsdagene starter kl 11. Der er sidste mulighed for at se Kr. Baks træskærerier, udstillingen tages ned efter efterårsferien. Cafeen har tirsdag, onsdag og torsdag udvidet tilbud, med salg af kaffe/the med 3 slags kage til 65 kr.

 

Lørdag den 19. oktober er der åbent hus på Savværksmuseet på Vedsted Skovhus, hvor lauget vil køre med de gamle save og fortælle om savværket. På Vedsted Skovhus er der også udstilling og formidling af skovens historie. Aktiviteter for børn og voksne. Tag madkurven med – madpakkehuset er åbent. Og skovlege pladsen Røverknolden ligger lige om hjørnet.

Degn Grafisk